Hypnose hjælper med angst, stress og andre problemer

Introduktion:

Hypnoseterapi er en effektiv måde at behandle en lang række problemer, herunder angst, stress, selvværdsproblemer og søvnproblemer. I hypnose er underbevidstheden mere modtagelig for suggestioner, hvilket gør det muligt at ændre de negative tanker og følelser, der ligger til grund for problemerne.

Testimonier:

Følgende er testimonials fra klienter, der har haft succes med hypnoseterapi hos Tommi:

  • “Efter jeg blev mor for 2 år siden begyndte jeg pludseligt at blive nervøs under ridning. Efter en hypnose blev det bedre allerede dagen efter, og i dag har jeg min fulde ride glæde tilbage.”

  • “Jeg tog kontakt til Tommi om mine personlig dilemma, som jeg dage før havde kæmpet med. Efter en session var jeg ovenpå og havde lysten og modet på livet igen.”

  • “Tommi gav en tryg og beskrivende introduktion til hvad der skulle foregå. Jeg har flere gange kommet til Tommi, som har hjulpet mig med at skabe indre ro og forbedre mit selvværd.”

  • “Min søn på 12 år har lidt meget af angst. Efter 3 behandlinger hos Tommi er han nu helt angstfri.”
Efter jeg blev mor for 2 år siden begyndte jeg pludselig at blive nervøs under ridning. Begyndte at tænke for meget over at jeg jo kunne blive smidt af og hvad nu hvis hesten bliver bange for det eller det ? Jeg nød ikke rigtig at ride mere, og begyndte at begrænse mig selv meget under træning . Nogen dage turde jeg kun ride i det ene hjørne , i frygt for hesten ville blive bange for noget i den anden ende . Kun til stævner red jeg uden denne frygt . Der havde jeg så meget at tænke på, at jeg lidt “glemte” min frygt . Derfor kontaktede jeg Tommi. Tænkte jeg måtte kunne komme af med denne frygt, men trods min stædighed kunne jeg bare ikke klare det selv. Efter en hypnose blev det bedre allerede dagen efter, og som dagene gik blev det bedre og bedre, og i dag er det på et niveau som er acceptabelt. Jeg kan nyde turen , men er selvfølgelig stadig OBS på det er store levende dyr man har med at gøre 😊 endelig har jeg min fulde ride glæde tilbage 😃 derudover har han hjulpet mig af med min frygt for at være alene hjemme når det er mørkt udenfor . Turde dårligt ligge mig til at sove, gå på toilettet eller kigge ud af vinduet i frygt for nogen stod og kiggede ind . Sov altid med tv og vaskemaskine kørende for ikke at høre lyde. Den dag i dag sover jeg uden problemer og kigger tit ud af vinduet og smiler lidt på læben over jeg har været bange for det. Af hjertet tak og de bedste anbefalinger herfra. Tommi er ikke bare dygtig, men også super behagelig . Jeg følte mig 100 % tilpas og tryg med det samme.

”Line”
Jeg tog kontakt til Tommi om mine personlig dilemma, som jeg dage før havde kæmpet med. Jeg endte i en tilstand af mentalt sammenbrud. Jeg rystet i hele kroppen, angst og drænet for energi . 
Jeg tog ud til Tommi med et håb om at ,han kunne hjælpe mig. Hypnose er ikke nyt for mig så jeg vidste på forhånd hvad jeg gik ind til.
Jeg følte mig tryg og velkommen og Tommi var meget imødekommende. Han var lyttende og tog al den tid som jeg havde brug for .

UNDER BEHANDLING.
Der gik ikke lang tid før jeg var under hypnosen.
Jeg modtog en bestemt behandlingsform taget ud fra mine problematikker . 
Hele vejen var jeg i trykke hænder og den rejse Tommi førte mig ud i ,var en faktisk rejse . Jeg kunne visuelt komme hen til det sted hvor jeg var allermest trygt i.
Jeg mærker følelsen af at “komme hjem” der hvor der var plads til mig og være den jeg lige præcis er og samtidigt med at fik anerkendt de sidder af mig selv som jeg skulle slutte fred med og slippe fortiden . Jeg fik energi til at rejse mig mentalt op igen .

EFTER BEHANDLING .

Jeg var i en dialog med Tommi om behandlingen og mærket en ro og havde styrken til at ,være fuldstændig ovenpå… Jeg kom til Tommi mentalt knækket til at ,gå ud af døren og være ovenpå og havde lysten og modet på livet igen…
Jeg fandt svar og fandt frem til at mine egne værdier så jeg på den måde ikke tager problemer med videre i livet . De er nu parkeret og anerkendt og sagt farvel til.
Det var utroligt bare efter en session hvor stærk jeg var og gik nærmeste glad ud af døren.

Jeg kan varmt anbefale Tommi og kæmpe tak skal han havde fra mig 😊

”Charlotte”
Tommi gav en tryg og beskrivende introduktion til hvad der skulle foregå. Følte jeg var i trygge hænder under hele sessionen, selvom jeg havde været meget nervøs forinden. Er blevet taget meget seriøst og en god opfølgning på hvordan det efterfølgende er gået. Jeg kan klart anbefale Tommi.

”Sanne”Jeg har flere gange kommet til Tommi som har hjulpet mig med at skabe indre ro og forbedre mit selvværd. Han er super dygtig og meget tålmodig, da jeg var meget skeptisk i starten og troede nok ikke helt på at det kunne virke for mig. Men da jeg var klar til en positiv forandring, virkede det. Jeg har fået at vide og har selv bemærket at mit selvværd er blevet forbedret. Jeg vil helt klart anbefalde Tommi. Han er super dygtig, åben og meget imødekommende, jeg følte mig ihvertfald rigtig tryg.

”Winnie”
Jeg har i forbindelse med Tommi’s uddannelse været i hypnose, hvor jeg blev guidet tilbage i mine leveår. Det var en givende og forløsende oplevelse!

Tommi formåede med sin behagelige stemme og rolige måde at være på at gøre mig tryg og få mig til at give helt slip og slappe af.

”Christina”
STOR TAK TIL TOMMI Jeg kan kun varmt anbefale hypnose ved Tommi Min søn på 12 år har lidt meget af angst, han har ikke kunne sove alene på sit værelse, el være alene hjemme, cykle til og fra skole alene var heller ikke muligt, inden sengetid skulle hele huset undersøges om der var noget under borde og bag døre, og der skulle være lys i hele huset, for mørke gjorde ham frygtelig bange. Vores liv var ved at være et helvede, vi fik dårligt sovet om natten, og jeg var ved at være desperat efter hjælp til ham, for ingen lyttede eller forstod hvor slemt det var. Dette stod på i næsten 2 år, hvor vi har prøvet mange forskellige ting, som ikke har hjulpet, indtil en dag hvor jeg så Tommi`s opslag på facebook om hypnose, tænkte jeg ja hvorfor ikke prøve det. Min søn har fået 3 ” behandlinger ” hos Tommi, og jeg havde aldrig troet, at dette var muligt men Tommi du har ændret vores liv totalt,vi er dig evigt taknemmelig, for alt har ændret sig for min søn, han sover alene nu, han kan være alene hjemme, han kører selv til og fra skole, ja alt hvad han ikke kunne før, kan han nu. TUSIND TUSIND TAK TOMMI, vi har fået vores liv tilbage og vores nattesøvn 🙂  

”Med kærlig hilsen og stor taknemmelighed fra en lykkelig mor